Bestil truckservice
Send mail
Ring op
MENU
DMS - Salg og service af gaffeltrucks, internt transport materiel og rengøringsmaskiner

Her er du: Forside / Løftevogne / Gaffelstablere / Skubbestabler - Gode priser på skubbestablere til alle behov

Skubbestabler

Vores program af nye skubbestablere tilbyder dig den rigtige løsning til enhver type indsats. Uanset om det drejer sig om lavt eller højt løft Du finder helt sikkert en af vores skubbestabler, som passer til dine krav.

Med skubbestablere fra Dansk Materiel Service A/S, kan vi tilbyde dig den løsning, der passer bedst til dine behov. Når du skal finde ud af, hvilken skubbestabler, der er den rigtige til dig, skal du blandt andet se på, hvor højt du skal løfte gaflerne på skubbestablen: er det under 1000 mm løftehøjde? Kan du vælge en af vores skubbestabler med manual løft/pump: er det over 1000 mm Skal du vælge en af vores skubbestabler med elektrisk løft. Skubbestabler er for gående fører. Men hvis din virksomhed har længere strækninger, der skal overvindes, så er en af vores elektriske gaffelstablere for f.eks. medkørende fører (med stå-plade) det perfekte valg.

For Dansk Materiel Service A/S er det altafgørende, at vi kun sælger produkter, der præcist opfylder vores kunders individuelle behov. Gennem råd og korrekt vejledning tager vi derfor et stort ansvar for, at I køber præcist det materiel, I skal bruge - hverken mere eller mindre. Derfor tillbyder vi alle, eksisterende som nye kunder, en gratis demo af maskinen, så I i ro og mag kan teste om maskinen er lige netop dén, der passer i jeres arbejdsgang.