Bestil truckservice
Send mail
Ring op
MENU
DMS - Salg og service af gaffeltrucks, internt transport materiel og rengøringsmaskiner

Her er du: Forside / HYUNDAI / HYUNDAI heavy truck / HYUNDAI Heavy truck 8-25 tons

HYUNDAI Heavy truck 8-25 tons

Med en HYUNDAI Heavy truck-serie er der styr på selv de allertungeste laster. Netop disse maskiner er konstrueret til at transportere det tunge gods på en præcis, hurtig og kosteffektiv måde.

Truckføreren har altid fuld kontrol over lasten og kan nyde godt af en uovertruffen manøvreevne. Det opnås blandt andet ved kabinens placering, kabine ruden går rundt om kabinen, og det giver føreren et optimalt synsfelt til gafler, last og de forbipasserende omgivelser. Vigtige faktorer er også motorens ydeevne, og den komfortable affjedring af kabinen. Alt sammen er udviklet til at give føreren et forbedret arbejdsmiljø.

HYUNDAI Heavy truck er inspireret fra HYUNDAI entreprenørmaskiner, og giver truckføreren helt enestående kørerkomfort, den kipbar-kabine sikre meget lave vibration- og støjgene, og giver en helt unik oplevere af kører en HYUNDAI Heavy truck. HYUNDAI Heavy truck kan leveres fra 8000 kg. Og op til 25.000 kg. Løftekapacitet.

For Dansk Materiel Service A/S er det altafgørende, at vi kun sælger produkter, der præcist opfylder vores kunders individuelle behov. Gennem råd og korrekt vejledning tager vi derfor et stort ansvar for, at I køber præcist det materiel, I skal bruge - hverken mere eller mindre. Derfor tilbyder vi alle, eksisterende som nye kunder, en gratis demo (fremvisning) af maskinen, så I i ro og mag kan teste om maskinen er lige netop dén, der passer i jeres arbejdsgang.

11/13/16D-9 dieseltruck

Løftekapacitet: 11.000 kg – 16.000 kg

Læs mere >>

18D-9 dieseltruck

Løftekapacitet: 18.000 kg

Læs mere >>

25D-9 dieseltruck

Løftekapacitet: 25.000 kg

Læs mere >>