Bestil truckservice
Send mail
Ring op
MENU
DMS - Salg og service af gaffeltrucks, internt transport materiel og rengøringsmaskiner

Her er du: Forside / Om os / Nyheder / Ny brugt eltruck til HYCON i Støvring

Ny brugt eltruck

til HYCON i Støvring

Oprettet dato: 20. november 2020


Hos HYCON i Støvring går det stærkt med salg af hydrauliske håndværktøj til hele verden. DMS - Dansk Materiel Service A/S har i denne uge leveret en ny, brugt eltruck til HYCON, så de kan fortsætte tempoet uden slinger i valsen.

Når du køber eller lejer en brugt eltruck fra os i DMS - Dansk Materiel Service A/S kan du altid være sikker på, at maskinen er klargjort og gennemgået fra A-Z på vores værksted, inden den kommer afsted til dig. På den møde sørger vi for at hjælpe dig til at opretholde din driftsikkerhed - du skal kunne stole på dit materiel, og hos os går service og kvalitet hånd i hånd!

Har du også brug for en brugt eltruck eller andet internt materiel, har vi altid et stort udvalg af tilgængelige maskiner på vores brugtmarked. Dertil har vi desuden en solid udlejningsflåde, som dækker en lang række behov, og blandt andet hurtigt kan leveres ved driftsstop eller ekstraordinær travlhed i produktionen.

Vi står klar til at investere vores ekspertise, så tag kontakt os allerede i dag, og lad os i fællesskab en god løsning.

Ring til os på +45 70 22 37 00 eller skriv til os på info@dms.as - vi glæder os til at høre fra dig!

Ny brugt eltruck til HYCON i Støvring