Bestil truckservice
Send mail
Ring op
MENU
DMS - Salg og service af gaffeltrucks, internt transport materiel og rengøringsmaskiner

Her er du: Forside / Om os / Nyheder / DMS leverer ny Hyundai BTR15-9 eltruck

Ny HYUNDAI 15BTR-9 eltruck

leveret til kunde på Sjælland

Oprettet dato: 1. september 2023


DMS - Dansk Materiel Service A/S leverer ny Hyundai 15BTR-9 eltruck til sjællandsk kunde.

HYUNDAI 10/13/15BTR-9 serien udgøres af en række trehjulede, kompakte eltrucks med overlegne køre- og løfteegenskaber. Den præcisionsstærke eltruck kommer med "curve control", der sørger for nedsættelse af farten ved sving, og så har den både hydraulisk sideskift og vedligeholdelsesfrit bremsesystem. Som altid har HYUNDAI også her fokus på komfortabel kørsel for operatøren, og chaufførpladsen tilbyder virkelig gode rammer. Her får du således et optimeret løftecylinder arrangement, der giver større udsyn fortil, mens panoramaspejl udvider udsynet ved bakning.

BTR serien virker måske som et lille, kompakt design, men alligevel har kabinen rigelig plads til stort set enhver fører. En lav indstigningshøjde (indgangstrinnet er kun 400 mm højt) gør det muligt altid at komme ind og ud af kabinen på en nem og sikker måde, og for at opnå en komfortabel kørestilling kan ratstammens vinkel nemt justeres via et håndtag på højre side af ratstammen.

Se mere om HYUNDAI 10/13/15BTR-9 eltrucks her >>

Ny HYUNDAI 15BTR-9 eltruck leveret til kunde på Sjælland


Vil du vide mere, så ring på +45 70 22 37 00 eller e-mail info@dms.as - og hør hvad vi kan tilbyde af HYUNDAI indenfor vores eltruck segment. Vi er klar til at hjælpe dig videre!

Kontakt os