Bestil truckservice
Send mail
Ring op
MENU
DMS - Salg og service af gaffeltrucks, internt transport materiel og rengøringsmaskiner

Her er du: Forside / Eftersyn & service

Eftersyn og service

Dansk Materiel Service A/S leverer gaffeltruck service, vedligeholdelse og lovpligtigt hovedeftersyn på blandt andet gaffeltrucks, stablere, rengøringsmaskiner, kort sagt alt internt transport materiel.

Vi tilbyder en bred vifte af muligheder: Du kan f.eks. indgå en skræddersyet aftale om service- og vedligeholdelse af virksomhedens maskiner eller bestille service efter behov.
 

Vi tilbyder et landsdækkende servicenet med afdelinger i Hobro, Frederikshavn og Tune. Ni erfarne montører og -biler spredt ud over hele landet.

Det betyder, at der altid er kompetent hjælp i nærheden, hvis en maskine gør knuder. Som en selvfølge rummer hver servicebil desuden et komplet lager af de meste anvendte reservedele.

Dansk Materiel Service arbejder ud fra det princip, at den bedste kundeservice leveres, når personlige forhold opstår mellem kunder og leverandører. Derfor sikrer vi så vidt som muligt, at I altid betjenes af de samme montører, og vi sørger for, at I altid betjenes direkte af fagfolk.

Landsdækkende eftersyn og service

Via dels vores værksteder i Tune – Hobro – Frederikshavn, og ti ”rullende værksteder”, løfter vi i dag serviceopgaver i hele Danmark.

Bestil eftersyn og service:

Udfyld og indsend din forspørgsel på herunder. Vi kontakter dig efterfølgende for at aftale omfang og tidspunkt.

Lovpligtigt hovedeftersyn


3 forskellige aftaleformer for truck service

“Timeaftale” – Den simple aftaleform, hvor der efter gensidig aftale udføres den – for en sikker truckdrift nødvendige service, og hvor der alene faktureres efter det faktiske tids – og materialeforbrug.

“Samarbejdsaftale” – Ved denne aftaleform har du en fast aftalt pris på service og lovpligtigt hovedeftersyn. Eneste meromkostninger er materialeforbrug.

Skal der udføres reparationer og lignende ud over serviceaftalen, faktureres dette efter faktiske forbrug.

“Fuld vedligeholdelse” – En aftaleform hvor du betaler et fast aftalt beløb hver måned og resten overlader du til os. Med denne aftaleform kender du altid dine service- og vedligeholdelsesomkostninger. 

Uanset aftaleform får du altid

  • En fornuftig prispolitik
  • Dygtige og servicemindede service teknikere
  • Hurtig serviceudrykning
  • Service- og reservedele til den rigtige pris
  • Projekt-, service- og økonomistyring
  • Lånetruck ved reparation (Lagerførte maskiner)
  • Gratis økonomiopfølgning
  • Sparring omkring truckdriften og evt. udskiftningsplan