Bestil truckservice
Send mail
Ring op
MENU
DMS - Salg og service af gaffeltrucks, internt transport materiel og rengøringsmaskiner

Her er du: Forside / Gaffeltrucks / Reachtruck

Reachtruck

Reachtruck er en af de mest populære typer af lagerudstyr og bruges i mange lager applikationer, hvor der kræves stor lager tæthed eller hurtig lagring og hentning af varer. Vores Reach gaffeltrucks har en bevægende mast og et smalt chassis og er specielt designet til palle opbevaring og arbejde i smalle gange.

Klasse-førende kapacitet fastholdelse ved høje elevatorer, nu op til en forbløffende 13 m, og fremragende synlighed gennem masten, gaffel vogn og styrtbøjle, der sikre top ydeevne i ethvert lager.

Responsivt drev system (RDS) har avanceret mast håndtering – til hurtig løft/sænkning, problemfri start/stop af REACH-bevægelser og præcis Tilt/sideshift-styring – sammen med ny mast og Reach-transport teknologi, der giver høj stabilitet. Den nyeste forudindstillede højde vælger er markedets letteste at bruge, hvilket giver hurtigere og sikrere stabling.

Skulle uheldet være ude, og din nye, som gamle reachtruck volde problemer, kan vi tilbyder et landsdækkende servicenet med afdelinger i Hobro, Frederikshavn og Tune. Ni erfarne montører og -biler spredt ud over hele landet.

Det betyder, at der altid er kompetent hjælp i nærheden, hvis en reachtruck gør knuder. Som en selvfølgelig rummer hver servicebil desuden et komplet lager af de meste anvendte reservedele til din reachtruck.

Vi forstår, at høj produktivitet og effektivitet kun kan ske, når gaffeltrucks, stableren, rengøringsmaskiner og alt andet materiel på hjul fungerer optimalt. Hver gang en maskine bryder sammen, mistes der penge indtil den repareres. Vi dedikerer os derfor til at minimere jeres tab, når uheldet er ude, ved omgående at sende vores erfarne montører for at se på problemet, og levere den serviceløsning, som bedst, hurtigst og billigst får hjulene til at køre igen.