Bestil truckservice
Send mail
Ring op
MENU
DMS - Salg og service af gaffeltrucks, internt transport materiel og rengøringsmaskiner

Her er du: Forside / Om os / Nyheder / Find din nye truck i DMS A/S brugtmarked

Find din nye truck

i DMS A/S brugtmarked

Oprettet dato: 30. september 2019


I vores brugtmarked finder du altid et stort udvalg af brugte maskiner i alle størrelser...

...fra de mindste pallevogne og sakseløftere, over de mellemstore skubbestablere, elstablere og gaffeltrucks, til de største heavy trucks. Mangler du en bedre brugt rengøringsmaskine, kan du også ofte finde sådan en - uanset om du er på jagt efter en fejemaskine eller en gulvvasker.

For Dansk Materiel Service er det altafgørende, at vi kun sælger produkter, der præcist opfylder vores kunders individuelle behov. Gennem råd og grundig vejledning, tager vi derfor et stort ansvar for, at du køber præcist det materiel, du skal bruge. Det gælder naturligvis også, når du handler maskiner fra vores brugtmarked.

Lige nu finder du mange gode tilbud på alle typer af brugte maskiner i vores brugtmarked, så klik ind og som det er her, I skal finde jeres nye, brugte maskine. Finder du ikke det du søger i dag, så husk at vi løbende opdaterer kataloget - ligesom du selvfølgelig altid er velkommen til at kontakte os for at høre nærmere.

Finder du ikke det du søger i dag, så husk at vi løbende opdaterer kataloget - ligesom du selvfølgelig altid er velkommen til at kontakte os for at høre nærmere!