Bestil truckservice
Send mail
Ring op
MENU
DMS - Salg og service af gaffeltrucks, internt transport materiel og rengøringsmaskiner

Her er du: Forside / Byggelifte

Byggelifte fra Snorkel

Simpel, robust og pålidelig. Bag enhver Snorkel maskine ligger en innovativ vision om at konstruere lifte, der virker igen og igen. Produceret af materialer i højeste kvalitet og med et ergonomisk design. Snorkel lifte arbejder hver dag hårdt på at gøre svære opgaver lette.

Hos DMS - Dansk Materiel Service A/S tilbyder vi elektriske saxlifte og selvkørende mastlifte fra amerikanske Snorkel. Her får du robuste maskiner produceret af høj kvalitets materialer og komponenter, som sikrer dig en pålidelig og ergonomisk byggelift, klar til at arbejde dag efter dag. Suppler driftsikkerheden i maskinen med vores professionel program inden for eftersyn og service - så er du garanteret mange års kørsel fra din byggelift!

 

Elektriske saxlifte 

Elektriske saxlifte fra Snorkel er designet til at give en høj effektivitet med en lang drifttid mellem opladningerne. Saxliftene er alle fremstillet af stål, og fås i udførelser, der kan skubbes eller er selvkørende. Modellerne byder hver især på mange funktioner, der letter det daglige arbejde - herunder eksempelvis platformsudskud, salon indgangsdøre og udslåelige service bokse til hydraulik og batterier.

 

Se Saxlifte

 

 

Mastlifte 

Snorkels mastlifte er konstrueret til entreprenører og eksperter i indendørs vedligeholdelse. Modellerne er bærbare og konstrueret i letvægtsmaterialer, ligesom de byder på et mastedesign som sørger for fremragende stabilitet og rækkevidde kombineret med en fremragende løftekapacitet. Den hydraulisk drevne TM12 kan tillige køre gennem almindelige døråbninger og transporteres i passagerelevatorer.

 

Se mastlifte

Service & Kvalitet 

Dansk Materiel Service A/S  sælger og servicerer byggelifte fra amerikanske Snorkel, der er en førende international producent af løfteplatforme. Her får du et omfattende sortiment af lifte, som sørger for sikkert og effektivt arbejde i højder fra 2 til 66 meter. Vi har den perfekte løsning til næsten enhver anvendelse, fra vedligeholdelse af det indre i bygninger til de mest krævende byggepladser. Husk: Er du i tvivl om hvilke maskiner, der kan opfylde din virksomheds behov, står vi altid klar med råd og vejledning.

 

Kontakt os