Bestil truckservice
Send mail
Ring op
MENU
DMS - Salg og service af gaffeltrucks, internt transport materiel og rengøringsmaskiner

Her er du: Forside / Om os / Nyheder / Ny HYUNDAI eltruck til Continental Dæk Danmark A/S

Ny HYUNDAI eltruck

til Continental Dæk Danmark A/S

Oprettet dato: 8. oktober 2018


Til Continental Dæk Danmark A/S har DMS - Dansk Materiel Service A/S netop leveret en fabriksny HYUNDAI eltruck med special klemme.

Special klemmen er primært beregnet til at håndtere brugte karkasser fra lastbiler, som distribueres videre til genanvendelse. Den nye HYUNDAI el truck er selvfølgelig leveret på Continental punkterfrie supersoft dæk.

Dæk divisionen i Continental har 24 produktions- og udviklings lokationer over hele verden. Med sine mange års erfaring inden for udvikling og produktion af dæk, har Continental en vidtrækkende ekspertise, og virksomheden rangerer blandt de teknologiske førende ledere inden for produktion af en bredspektret produktramme til personbiler, industri køretøjer samt tohjulede køretøjer.

Gennem fortsat kontinuerlig investering i forskning og udvikling (Research & Development) yder Continental et vigtigt bidrag til sikker, omkostningseffektiv og økologisk effektiv mobilitet. Dæk divisionens portefølje omfatter ydelser til dæk handel og flåde applikationer såvel som digitale styringssystemer til dæk til erhvervskøretøjer.

Continental koncernen udvikler intelligente teknologier til transport af mennesker og deres varer. Koncernen er etableret helt tilbage i 1871 i Hannover i Tyskland, og er med sine intelligente og innovative teknologier til mere sikker og komfortabel kørsel en af verdens førende leverandører til bilbranchen. Continental har i dag mere end 243.000 ansatte fordelt på 60 lande.

Vil du vide mere om, hvad vi kan levere inden for special tilpasninger af HYUNDAI eltrucks eller andre maskiner, er du altid velkommen til at kontakte os for en dialog med en af vore erfarne medarbejdere. Vi hjælper dig godt videre!

Med HYUNDAI's eltrucks får du løftekapacitet fra 1,5 til 5 tons. Måler man kvalitet og value-for-money, så er HYUNDAI’s program unikt på markedet. Dansk Materiel Service A/S har eneimporten af HYUNDAI’s fulde program af gaffeltrucks og lagerteknik på det danske marked. Husk - vi tilbyder altid, at du kan prøve før du beslutter! Det gælder selvfølgelig også HYUNDAI eltrucks.