Bestil truckservice
Send mail
Ring op
MENU
DMS - Salg og service af gaffeltrucks, internt transport materiel og rengøringsmaskiner

Her er du: Forside / Gaffeltrucks / 4-HJ. eltruck

4-Hjulede eltruck

4-hjulet elektriske gaffeltruck opfylder de samme højtydende standarder som vores andre produkter med hensyn til bla. acceleration og hastighedskontrol. Modsat 3-hj. eltruck er en 4-hj. eltruck bygge til lige så meget inde- som udekørsel. 4-hj. eltruck vinder mere og mere frem i tætbyggede området, hvor man nedbringe støjgener. Vores 4-hj. eltruck tilbyder lavere driftsomkostninger, sammen med nul emission er den 4-hj. eltruck absolut et godt alternativ til en motortruck.

Vores hj. eltruck levere fremragende manøvredygtighed, med nul drejning radius, og en lav driftsomkostninger er vores hj. eltruck blevet mere og mere populær.

Skulle uheldet være ude, og din nye, som gamle 4-hj. eltruck volde problemer, kan vi tilbyder et landsdækkende servicenet med afdelinger i Hobro, Frederikshavn og Tune. Ni erfarne montører og -biler spredt ud over hele landet.

Det betyder, at der altid er kompetent hjælp i nærheden, hvis en 4-hj. eltruck gør knuder. Som en selvfølgelig rummer hver servicebil desuden et komplet lager af de meste anvendte reservedele til din 4-hj. eltruck.

Vi forstår, at høj produktivitet og effektivitet kun kan ske, når gaffeltrucks, stableren, rengøringsmaskiner og alt andet materiel på hjul fungerer optimalt. Hver gang en maskine bryder sammen, mistes der penge indtil den repareres. Vi dedikerer os derfor til at minimere jeres tab, når uheldet er ude, ved omgående at sende vores erfarne montører for at se på problemet, og levere den serviceløsning, som bedst, hurtigst og billigst får hjulene til at køre igen.