Bestil truckservice
Send mail
Ring op
MENU
DMS - Salg og service af gaffeltrucks, internt transport materiel og rengøringsmaskiner

Her er du: Forside / Om os / Nyheder / Sommerkampagne 2018

Kampagne Sommer 2018

Oprettet dato: 22. juni 2018


Sommeren har allerede ramt Danmark, og nu er DMS - Dansk Materiel Service A/S klar med årets sommer kampagne, der bugner af nyheder og gode tilbud.

I vores sommer kampagne flyer finder du både nye og brugte HYUNDAI eltruck og motortruck modeller - for eksempel kan vi tilbyde en HYUNDAI 15BTR-9 eltruck med AC-køremotor, timetæller og batteri indikator til kun kr. 119.500,- Oveni hatten får du 36 måneders fabrikgaranti, når du køber en ny HYUNDAI eltrucks i 2018 plus 12 måneders fri service. Det er da en god aftale!

Er du ikke på udkig efter ny investering i maskinparken lige nu, men vil hellere se maskinen og tiden an, kan vi desuden tilbyde gode priser på nogle rigtig fornuftige lejeaftaler. Eksempelvis kan du leje samme HYUNDAI 15BTR-9 eltrucks fra kun kr. 1.650,- om måneden. Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre nærmere, ligesom vi også gerne hjælper med at afdække og klarlægge behovene i netop din virksomhed.

Som noget helt nyt tilbyder DMS - Dansk Materiel Service A/S nu også abonnements ordning på FIMAP gulvvaskere og fejemaskiner. Italienske FIMAP er førende inden for af design og produktion af professionelle rengøringsmaskiner. Vores nye abonnementsordning har en lav bindingsperiode på kun 24 måneder, og inkluderer både service og kemi samt professionel og grundig oplæring i brug af maskinen. 

Hent vores sommer kampagne flyer og læs mere - og kontakt os gerne ved spørgsmål eller behov for yderligere information.

God sommer!