Bestil truckservice
Send mail
Ring op
MENU
DMS - Salg og service af gaffeltrucks, internt transport materiel og rengøringsmaskiner

Her er du: Forside / Om os / Nyheder / DMS på tur!

DMS på tur!

Årets personale arrangement 2023

Oprettet dato: 8. september 2023


I weekenden 1.- 2. september 2023 afholdt vi i DMS - Dansk Materiel Service A/S vores årlige personale arrangement for alle ansatte med koner/kærester samt gode samarbejdspartner af huset. Turen gik i år til Comwell Kongebrogaarden i Middelfart, som ligger helt ned til vandkanten ved den gamle Lillebæltsbro. Et smukt sted med en lille lystbådhavn, omgivet af bøgeskov og med en dyrehave som nærmeste nabo.

Uden mad og drikke dur helten ikke, og kort efter vores ankomst fredag indtog vi en tre retters menu efterfulgt af kaffe, fri bar og natmad - en rigtig hyggeligt aften i godt selskab!

Efter morgenmad lørdag var det tid til at udfordre sin højdeskræk med en omgang ”Bridgewalking”,- en guided tur på ca. 2,5 km, der foregår ca. 20 meter over jernbanen på broen og ca. 60 meter over Lillebælt.
For de lidt mere sarte sjæle var alternativet en hyggelig sejltur på Lillebælt med b.la. kig til de mange marsvin, som findes i stort tal i områdets farvand.

Igen, uden mad og drikke dur helten som nævnt ikke, og vi rundende årets personale arrangementet 2023 af med en ”tiltrængt” frokost!

Endnu en fantastisk, velfortjent DMS-tur, i fantastisk vejr - og ikke mindst i det bedste selskab!


Hent invitation

Vil du også møde os?
Så kig forbi vores stand på HI-messen 3.-5. oktober 2023. Vi inviterer kunder og samarbejdspartnere gratis med på HI-messen. Hent blot invitationen her, og tilmeld dig med vores invitationskode - så sparer du entreen. 

Hent invitation

Mød os på HI Messen Stand H6156