Bestil truckservice
Send mail
Ring op
MENU
DMS - Salg og service af gaffeltrucks, internt transport materiel og rengøringsmaskiner

Her er du: Forside / Eftersyn & service / Rengøringsmaskiner service

Rengøringsmaskiner service

Dansk Materiel Service udfører service på alle typer og fabrikater af rengøringsmaskiner, såsom fejemaskiner og gulvvaskere. Vores serviceeftersyn sikre, at vi altid holder dine rengøringsmaskiner i topform, for derved at minimere ”stoptider” og begrænse driftsomkostningerne mest muligt.

Økonomi og administration

Når den enkelte rengøringsmaskine er registreret i vores projektbase, har vi styr på historikken og ikke mindst driftsøkonomien – efter ønske udskriver vi og laver detaljeret økonomiopfølgning over de enkelte rengøringsmaskiner.

Dansk Materiel Service A/S er det første landsdækkende truckfirma, som kan tilbyde REN SERVICE til en lav timepris - uden skjulte gebyrer og tillæg. Vi tilbyder god gammeldags service på stort set alt rullende materiel.

Vi sætter pris på gamle dyder som at overholde indgåede aftaler, komme til aftalt tid, udføre service og reparationer på et højt niveau – men til en attraktiv pris og vi tilbyder faste priser på eftersyn for at vores kunder kan være sikre på, at vi holder hvad vi lover – prisgaranti – hvis det ønskes!

Landsdækkende service

Via dels vores værksteder i Tune – Hobro – Frederikshavn, og ti ”rullende værksteder” løfter vi i dag serviceopgaver i hele Danmark.

Bestil eftersyn og service:

Udfyld og indsend din forspørgsel på herunder. Vi kontakter dig efterfølgende for at aftale omfang og tidspunkt.

Lovpligtigt hovedeftersyn


3 forskellige aftaleformer for truck service

“Timeaftale” – Den simple aftaleform, hvor der efter gensidig aftale udføres den – for en sikker truckdrift nødvendige service, og hvor der alene faktureres efter det faktiske tids – og materialeforbrug.

“Samarbejdsaftale” – Ved denne aftaleform har du en fast aftalt pris på service og lovpligtigt hovedeftersyn. Eneste meromkostninger er materialeforbrug.

Skal der udføres reparationer og lignende ud over serviceaftalen, faktureres dette efter faktiske forbrug.

“Fuld vedligeholdelse” – En aftaleform hvor du betaler et fast aftalt beløb hver måned og resten overlader du til os. Med denne aftaleform kender du altid dine service- og vedligeholdelsesomkostninger. 

Uanset aftaleform får du altid

  • En fornuftig prispolitik
  • Dygtige og servicemindede service teknikere
  • Hurtig serviceudrykning
  • Service- og reservedele til den rigtige pris
  • Projekt-, service- og økonomistyring
  • Lånetruck ved reparation (Lagerførte maskiner)
  • Gratis økonomiopfølgning
  • Sparring omkring truckdriften og evt. udskiftningsplan