Bestil truckservice
Send mail
Ring op
MENU
DMS - Salg og service af gaffeltrucks, internt transport materiel og rengøringsmaskiner

Her er du: Forside / Om os / Nyheder / Når en truck er ikke bare en truck – men en HYUNDAI!

Når en truck ikke bare er en truck

- men en HYUNDAI!

Oprettet dato: 18. september 2020


Når du køber en ny HYUNDAI truck, skal du hverken ”nøjes” eller gå på kompromis med dine behov - vi tager altid udgangspunkt i din konkrete arbejdsopgave og leverer ALTID den rette truck til opgaven. Dette sikrer både mindre ”bøvl” for truckføreren og en effektiv drift af den interne transport.

Et godt eksempel på en kundetilpasset truckløsning er denne nye 3 ton HYUNDAI eltruck, vi netop har leveret til vores forhandler i Esbjerg , Jacob Bjerre Industrimaskiner: En ny HYUNDAI eltruck med special udstyr til gasflaske-håndtering, som er godkendt til kørsel i rum med eksplosive gasser i henhold til ATEC 3G-IIB-T2, som indlysende jo omhandler special udstyr i form af:

  • Gafler belagt med rustfrit stål for at undgå gnister
  • Specielle afledende dæk
  • Special sæde med ledende beklædning
  • Specielle batteristik
  • Komplet temperatur-overvågning af alle motorer med automatisk nedlukning ved for høj temperatur
  • Komplet gnistsikrede komponenter, herunder lamper.

Derudover er denne truck også udstyret med eksempelvis kabine, auto-tilt-funktion i mast og  ”hold on hill” (forhindrer tilbage-rul ved rampekørsel), samt en moderne LCD-skærm, der giver truckføreren det fulde overblik over både hastighed, acceleration, styrehjuls-position, batteripower og timetæller.

Desuden kan truckføreren nemt justere køreindstillingerne (uden tilkald af servicetekniker), så trucken altid er tilpasset den enkelte truckfører. Når en truck ikke bare er en truck – men en HYUNDAI!

Vil du heller ikke gå på kompromis næste gang du skal købe ny truck, så gi' os et ring på +45 70 22 37 00 - vi står klar til at hjælpe dig!

 

Hent HYUNDAI 22/25/30/32/35BH-9 brochure

Når en truck er ikke bare en truck – men en HYUNDAI!

Når en truck er ikke bare en truck – men en HYUNDAI!