Bestil truckservice
Send mail
Ring op
MENU
DMS - Salg og service af gaffeltrucks, internt transport materiel og rengøringsmaskiner

Her er du: Forside / Gaffeltrucks / Warehouse truck

Warehouse truck

Warehouse truck er trucks bygget til den interne varehåndtering. Warehouse truck fås i et utal af varianter af elstabelere med og uden ståplade til truckfører, og elpallevogne med og uden ståplade til truckføreren. Oftes vælges ståplade til når der er tale om intern transport over længere distancer, som dermed øger effektiviteten på lageret.

Vores program af warehouse indeholde elstablere med en løftekapacitet fra 1000 kg op til 2000 kg og med en løftehøjde helt op til 6000 mm.

Vores program af elpallevogne fås med en løftekapacitet fra 1000 kg. Til 2500 kg.

Alle vores warehouse produkter leveres med den nyeste teknologi indenfor AC-styring, nedsættelse af fart ved sving (kurvekontrol), elektronisk hastighedsregulering og trinløs regulering af løfte hydraulik.

Skulle uheldet være ude, og din nye, som gamle reachtruck volde problemer, kan vi tilbyder et landsdækkende servicenet med afdelinger i Hobro, Frederikshavn og Tune. Ni erfarne montører og -biler spredt ud over hele landet.

Det betyder, at der altid er kompetent hjælp i nærheden, hvis en reachtruck gør knuder. Som en selvfølgelig rummer hver servicebil desuden et komplet lager af de meste anvendte reservedele til din reachtruck.

Vi forstår, at høj produktivitet og effektivitet kun kan ske, når gaffeltrucks, stableren, rengøringsmaskiner og alt andet materiel på hjul fungerer optimalt. Hver gang en maskine bryder sammen, mistes der penge indtil den repareres. Vi dedikerer os derfor til at minimere jeres tab, når uheldet er ude, ved omgående at sende vores erfarne montører for at se på problemet, og levere den serviceløsning, som bedst, hurtigst og billigst får hjulene til at køre igen.