Bestil truckservice
Send mail
Ring op
MENU
DMS - Salg og service af gaffeltrucks, internt transport materiel og rengøringsmaskiner

Her er du: Forside / Om os / Nyheder / HYUNDAI sæt til Orogenic i Vejle

HYUNDAI sæt

til Orogenic i Vejle

Oprettet dato: 24. oktober 2023


DMS – Dansk Materiel Service A/S har netop leveret dette fine ”HYUNDAI sæt” – 1 stk. HYUNDAI 1,5t. 3-hjulet Eltruck og 1 stk. HYUNDAI elstabler med ståplade - til Orogenic i Vejle.

Den 3-hjulede HYUNDAI BT15-9U eltruck er en kompakt eltruck, der klarer kørsel både inde og ude - selvfølgelig med overlegne køre- og løfteegenskaber.

Eltrucken har både hydraulisk sideskift og elektrisk servostyring og kommer med både vedligeholdelsesfrit bremsesystem og curve-control, der sikrer nedsættelse af fart ved sving. Den kompakte størrelse til trods har gaffeltrucken en løftekapacitet på helt op til 1,5 ton.

I samspil med HYUNDAI 15ESR elstableren med ståplade, har Orogenic her sikret sig et solidt makkerpar til lagerarbejdet. Elstableren er en stærk makker til gaffeltrucken, og kan løfte helt op i en højde til 5600 mm. Den har ergonomisk styrehåndtag og både proportional kørekontrol og løftekontrol til sikring af præcis køre- og løftekontrol.

Vi siger tak til Orogenic for ordren - og er sikre på, at de får stor glæde af HYNUDAI sættet.

Er du også interesseret i et nyt makkerpar til lagerarbejdet - eller andet materiel - så tag endelig fat i os. For os er det altafgørende, at vi kun sælger produkter, der præcist opfylder vores kunders individuelle behov - og vi er altid klar med råd og vejledning.


Vil du vide mere, så ring på +45 70 22 37 00 eller send en e-mail til info@dms.as - og hør hvad vi kan tilbyde af HYUNDAI materiel. Vi er klar til at hjælpe dig videre!

Kontakt os