Bestil truckservice
Send mail
Ring op
MENU
DMS - Salg og service af gaffeltrucks, internt transport materiel og rengøringsmaskiner

Her er du: Forside / Om os / Nyheder / HYUNDAI sæt til Orogenic i Vejle

HYUNDAI sæt

til Orogenic i Vejle

Oprettet dato: 24. oktober 2023


DMS – Dansk Materiel Service A/S har netop leveret dette fine ”HYUNDAI sæt” – 1 stk. HYUNDAI 1,5t. 3-hjulet Eltruck og 1 stk. HYUNDAI elstabler med ståplade - til Orogenic i Vejle.

Den 3-hjulede HYUNDAI BT15-9U eltruck er en kompakt eltruck, der klarer kørsel både inde og ude - selvfølgelig med overlegne køre- og løfteegenskaber.

Eltrucken har både hydraulisk sideskift og elektrisk servostyring og kommer med både vedligeholdelsesfrit bremsesystem og curve-control, der sikrer nedsættelse af fart ved sving. Den kompakte størrelse til trods har gaffeltrucken en løftekapacitet på helt op til 1,5 ton.

I samspil med HYUNDAI 15ESR elstableren med ståplade, har Orogenic her sikret sig et solidt makkerpar til lagerarbejdet. Elstableren er en stærk makker til gaffeltrucken, og kan løfte helt op i en højde til 5600 mm. Den har ergonomisk styrehåndtag og både proportional kørekontrol og løftekontrol til sikring af præcis køre- og løftekontrol.

Vi siger tak til Orogenic for ordren - og er sikre på, at de får stor glæde af HYNUDAI sættet.

Er du også interesseret i et nyt makkerpar til lagerarbejdet - eller andet materiel - så tag endelig fat i os. For os er det altafgørende, at vi kun sælger produkter, der præcist opfylder vores kunders individuelle behov - og vi er altid klar med råd og vejledning.


Vil du vide mere, så ring på +45 70 22 37 00 eller send en e-mail til info@dms.as - og hør hvad vi kan tilbyde af HYUNDAI materiel. Vi er klar til at hjælpe dig videre!

Kontakt os


Accepter cookies

Dette website bruger cookies bl.a. til at udarbejde statistik over anvendelsen af sitet.