Bestil truckservice
Send mail
Ring op
MENU
DMS - Salg og service af gaffeltrucks, internt transport materiel og rengøringsmaskiner

Her er du: Forside / Om os / Nyheder / Ny Hyundai 50B-9 eltruck til ITW GSE

Ny HYUNDAI 50B-9 eltruck

til ITW GSE

Oprettet dato: 28. august 2023


DMS - Dansk Materiel Service A/S leverer ny Hyundai 50B-9 eltruck til ITW GSE.

Hos ITW GSE er maskinen blevet vel modtaget af Logistics Manager Rasmus Bøgh Jørgensen, som er meget glad for leveringen af den nye HYUNDAI eltruck. Hos ITW GSE ser de nu frem til at gøre brug af maskinen i forbindelse med den daglige håndtering af deres produkter. Virksomheden producerer og leverer blandt andet Ground Power Units til mere end 100 lande, og de har til dato leveret mere end 90.000 enheder.

HYUNDAI 50B-9 er en stærk og robust eltruck, der nemt klarer kørsel både inde og ude. Maskinen har en løftekapacitet på op til 5000 kg, og kommer med både hydraulisk sideskift og vedligeholdelsesfri bremsesystem. Kendetegnende for alle HYUNDAI trucks er det store fokus på operatørkomfort, som i 50B-9 understreges af den lave indstigningshøjde, LCD monitor skærm med bla. brugertilpasning af køre- og løfteegenskaber samt mulighed for ekstraudstyr i form af f.eks. kabine med varme, fingertip manøvrehåndtag med alle funktiner samlet løft/sænk/tilt/frem/bak/horn og meget, meget mere.

Se mere om HYUNDAI eltrucks her >>

 Ny Hyundai 50B-9 eltruck til ITW GSE


Hent HYUNDAI 40/45/50B-9 brochure

Vil du vide mere, så ring på +45 70 22 37 00 eller e-mail info@dms.as - og hør hvad vi kan tilbyde af HYUNDAI indenfor vores eltruck segment. Vi er klar til at hjælpe dig videre!

Kontakt os

Ny Hyundai 50B-9 eltruck til ITW GSE