Bestil truckservice
Send mail
Ring op
MENU
DMS - Salg og service af gaffeltrucks, internt transport materiel og rengøringsmaskiner

Her er du: Forside / Gaffeltrucks / Gastruck

Gastruck


Vores gastruck giver styrke og pålidelighed og imødekommer kundernes krav om høj produktivitet til indendørs materialehåndterings kombineret med fremragende manøvredygtighed og overlegen ydeevne, som er uovertruffen på markedet.

Skulle uheldet være ude, og din nye, som gamle gastruck volde problemer, kan vi tilbyde et landsdækkende servicenet med afdelinger i Hobro, Frederikshavn og Tune. Ni erfarne montører og -biler spredt ud over hele landet.

Det betyder, at der altid er kompetent hjælp i nærheden, hvis en gastruck gør knuder. Som en selvfølgelig rummer hver servicebil desuden et komplet lager af de meste anvendte reservedele til din gastruck.

Vi forstår, at høj produktivitet og effektivitet kun kan ske, når gaffeltrucks, stableren, rengøringsmaskiner og alt andet materiel på hjul fungerer optimalt. Hver gang en maskine bryder sammen, mistes der penge indtil den repareres. Vi dedikerer os derfor til at minimere jeres tab, når uheldet er ude, ved omgående at sende vores erfarne montører for at se på problemet, og levere den serviceløsning, som bedst, hurtigst og billigst får hjulene til at køre igen.

 

Book en gratis demo

Vores gas-gaffeltrucks præsenterer et glimrende alternativ til både diesel- og elektrisk modvægt gaffeltruck I virkeligheden kan man sige, at gastruck på mange måder giver det bedste fra begge verdener uden at gå på kompromis. Gastrucken er ofte et godt valg til kunden, som ønsker en stærk motorydelse, og som kører meget blandet kørsel mellem inde og ude.

 

Send forespørgsel


Gastruck:


15/18/20L-7M gastruck

Løftekapacitet: 1500 - 2000 kg

Læs mere >>

25/30/33L-7A gastruck

Løftekapacitet: 2500 - 3300 kg

Læs mere >>

35/40/45/50L-7A gastruck

Løftekapacitet: 3500 - 5000 kg

Læs mere >>