Bestil truckservice
Send mail
Ring op
MENU
DMS - Salg og service af gaffeltrucks, internt transport materiel og rengøringsmaskiner

Her er du: Forside / Gaffeltrucks / Heavy truck

Heavy truck

Vores program af såkaldt heavy truck består af konventionelle gaffeltruck med en løftekapacitet fra 8000 kg og helt op til 25.000 kg.

Vores heavy truck serie tager udgangspunkt i et helt unik ergomisk førerplads, hvor den unikke kabineophæng sikre lave støj- og vabriationer, som sikre truckførerne de optimale arbejdsbetingelser for hel dags arbejde bag rette.

Unik udsyn med en frontrude som ”går udover hjørnerne” og nyeste design indenfor mastprofiler sikre en sikker kørsel med de tunge emner.

Ligeledes er alle vores heavy truck udstyret med klimanlæg – igen for at sikre truckføreren de bedste arbejdsforhold.

Fælles for vores heavy truck er de er bygget til hårdt arbejde og til intensivt brug, der være sig til træ-, stål- eller betonapplikationer.

Skulle uheldet være ude, og din nye, som gamle reachtruck volde problemer, kan vi tilbyder et landsdækkende servicenet med afdelinger i Hobro, Frederikshavn og Tune. Ni erfarne montører og -biler spredt ud over hele landet.

Det betyder, at der altid er kompetent hjælp i nærheden, hvis en reachtruck gør knuder. Som en selvfølgelig rummer hver servicebil desuden et komplet lager af de meste anvendte reservedele til din reachtruck.

Vi forstår, at høj produktivitet og effektivitet kun kan ske, når gaffeltrucks, stableren, rengøringsmaskiner og alt andet materiel på hjul fungerer optimalt. Hver gang en maskine bryder sammen, mistes der penge indtil den repareres. Vi dedikerer os derfor til at minimere jeres tab, når uheldet er ude, ved omgående at sende vores erfarne montører for at se på problemet, og levere den serviceløsning, som bedst, hurtigst og billigst får hjulene til at køre igen.