Bestil truckservice
Send mail
Ring op
MENU
DMS - Salg og service af gaffeltrucks, internt transport materiel og rengøringsmaskiner

Her er du: Forside / Om os / Nyheder / Bliv Gaffeltruckmontør hos DMS A/S - udekørende - Trekantsområdet

Bliv Gaffeltruckmontør hos DMS A/S 
Udekørende - Trekantsområdet

Oprettet dato: 16. januar 2020


Ansættelsesdato: Hurtigst muligt

Ansøgningsfrist: 9. februar 2020

Vi har travlt - så vil du være en del af Danmarks bedste gaffeltruck team ?

Hos Dansk Materiel Service får du mulighed for, i en lille organisation, at få stor indflydelse på din hverdag - men du skal være bygget af et bestemt stof og du skal være mere end almindelig seriøs omkring dit arbejde. Du skal have et personligt drive der kan mærkes, evnen til selv at planlægge din arbejdsdag og en høj grad af forståelse for begrebet "god service".

Vi søger en gaffeltruckmontør med hænderne skruet rigtigt på, der kan servicere vore kunder i Syd-Sønderjylland, med primær fokus på Trekantsområdet.

Din dagligdag vil være løsningsorienteret servicering og pleje af vore kunder i området, samt være aktiv medvirkende i opdyrkning af nye relationer, så du spiller en vigtig rolle i den fortsatte positive udvikling af området. Dit daglige arbejde, tager udgangspunkt fra din velindrettede servicevogn.

Du skal være løsningsorienteret, have stor fokus på at yde den gode service, samt en høj grad af kundeforståelse og forståelse for, at en truck er et uundværligt arbejdsredskab, for langt de fleste af vore kunder. Holder trucken stille, hober tingene sig op ved vore kunder og det skal du som montør, være med til at sikre vi undgår.  

Jobindhold - Servicering af gaffeltruck og herunder også internt transportmateriel, som bla. stablere, elpallevogne, rengøringsmaskiner - praktisk talt "alt" på hjul.

Kvalifikationer - Bredt solidt teknisk fundament med erfaring fra lignende brancher. Bopæl i området mellem Kolding og Skanderborg vil være at foretrække.

Vi tilbyder - Gode kolleger i et uformeldt miljø, hvor respekten for den enkelte er i højsædet. En arbejdsdag, hvor ikke to dage er ens. Mulighed for at planlægge egen hverdag. God løn efter kvalifikationer.

Kørekort: B(Almindelig bil).

Kontaktperson
Adm.direktør
Lars Knudsen
Email: lk@dms.as

Send din ansøgning til os via e-mail: info@dms.as

 

Om Dansk Materiel Service A/S
Vi er en landsdækkende virksomhed med fokus på salg af specialløsninger samt service inden for internt transportmateriel. Vi har import af bla. Hyundai gaffeltrucks og lagermateriel, samt Fimap rengøringsmaskiner til industrien. Vi vil være kundens foretrukne partner inden for servicering af alt bevægeligt materiel. Vi vil leverer en høj grad af service og altid til en konkurencedygtig pris.