Bestil truckservice
Send mail
Ring op
MENU
DMS - Salg og service af gaffeltrucks, internt transport materiel og rengøringsmaskiner

Her er du: Forside / På lager

Lager maskiner

nye og brugte

Er jeres faste transportmateriel ude til reparation, eller viser det sig, at projektet har brug for mere mekanisk arbejdskraft end først beregnet?

Uanset grunden til jeres behov for hurtig og billig tilførelse af mekaniske muskler, er Dansk Materiel Service jeres pålidelige leverandør af nye såvel som let brugte og fuldt funktionelle gaffeltrucks og andet intern transportmateriel.


Vi har et stort udvalg af lager maskiner klar til hurtig levering - både nye og brugte transportmaskiner i alle størrelser, fra de mindste pallevogne og sakseløftere, over de mellemstore skubbestablere, elstablere og gaffeltrucks, til de største 25 tons heavy trucks.

Er I på jagt efter eksempelvis en gaffeltruck, eltruck eller gastruck, har vores katalog over lager maskiner måske lige det, I mangler. Hos Dansk Materiel Service sælger vi endvidereelstablere og eltruck, ligesom I også finder fejemaskiner og gulvaskere - og meget mere. Få f.eks. en brugt gaffeltruck til en rigtig god pris, eller klik ind og se nogle af vores mange andre lager maskiner i oversigten herunder. Vi opdaterer løbende kataloget her på hjemmesiden, men finder du ikke det, du søger, er du altid velkommen til at kontakte os.

For Dansk Materiel Service er det altafgørende, at vi kun sælger produkter, der præcist opfylder vores kunders individuelle behov. Gennem råd og korrekt vejledning, tager vi derfor et stort ansvar for, at I køber præcist det materiel, I skal bruge, hverken mere eller mindre. 

Når I med vores hjælp har fundet frem til hvilken gaffeltruck eller andet materiel, I vil købe eller leje, giver vi jer et godt tilbud.

brugt gaffeltruck og andre brugte maskiner


Vi står klar til at investere vores ekspertise i jeres projekt, så tag kontakt, og fortæl os om jeres behov. Så finder vi i fællesskab en god løsning.

Kontakt os