Bestil truckservice
Send mail
Ring op
MENU
DMS - Salg og service af gaffeltrucks, internt transport materiel og rengøringsmaskiner

Her er du: Forside / Brugt

Brugte gaffeltruck

og andre maskiner

Er jeres faste transportmateriel ude til reparation, eller viser det sig, at projektet har brug for mere mekanisk arbejdskraft end først beregnet?

Uanset grunden til jeres behov for hurtig og billig tilførelse af mekaniske muskler, er Dansk Materiel Service jeres pålidelige leverandør af let brugte og fuldt funktionelle gaffeltrucks og andet intern transportmateriel.


Vi har et stort udvalg af brugte transportmaskiner i alle størrelser, fra de mindste pallevogne og sakseløftere, over de mellemstore skubbestablere, elstablere og gaffeltrucks, til de største 25 tons heavy trucks.

Er I på jagt efter eksempelvis en brugt gaffeltruck, brugt eltruck eller brugt gastruck, har vores katalog over brugte maskiner måske lige det, I mangler. Hos Dansk Materiel Service sælger vi endvidere brugte elstablere og brugte eltruck, ligesom I også finder brugte fejemaskiner og brugte gulvaskere - og meget mere. Få f.eks. en brugt gaffeltruck til en rigtig god pris, eller klik ind og se nogle af vores mange andre bruge maskiner i oversigten herunder. Vi opdaterer løbende kataloget her på hjemmesiden, men finder du ikke det, du søger, er du altid velkommen til at kontakte os.

For Dansk Materiel Service er det altafgørende, at vi kun sælger produkter, der præcist opfylder vores kunders individuelle behov. Gennem råd og korrekt vejledning, tager vi derfor et stort ansvar for, at I køber præcist det materiel, I skal bruge, hverken mere eller mindre. 

Når I med vores hjælp har fundet frem til hvilken gaffeltruck eller andet materiel, I vil købe, giver vi jer et godt tilbud.

brugt gaffeltruck og andre brugte maskiner


Vi står klar til at investere vores ekspertise i jeres projekt, så tag kontakt, og fortæl os om jeres behov. Så finder vi i fællesskab en god løsning.

Kontakt os


Accepter cookies

Dette website bruger cookies bl.a. til at udarbejde statistik over anvendelsen af sitet.