Bestil truckservice
Send mail
Ring op
MENU
DMS - Salg og service af gaffeltrucks, internt transport materiel og rengøringsmaskiner

Her er du: Forside / HYUNDAI / HYUNDAI eltruck / HYUNDAI 3-hj. eltruck

HYUNDAI 3-hjulede eltruck

Automatisk tilt-funktion, nedsættelse af hastighed i sving, manøvrehåndtag i armlæn, vejeindikator, er alle blot nogen at de muligheder for udstyr der er muligt at leverer en ny HYUNDAI eltruck med. HYUNDAI 3-eltruck leveres i løftekapaciteter fra 1000 kg til og 2000 kg. Skal du løfte mere, anbefaler vi du ser på vores program af HYUNDAI 4-hj. eltruck.

HYUNDAI 3-hj. eltruck er udstyret med den seneste teknologi indenfor vekselstrøm (AC) og giver mange fordele. For eksempel byder HYUNDAI 3-hj. eltruck med vekselstrømsteknik mulighed for dynamisk kørsel og meget høje omlæsningsydelse. Og den højere ydelse kommer endda uden at forbruget stiger.  Den regenerative bremsning fører for eksempel til stor udnyttelse af energien føres tilbage i batteriet. Med denne ekstra energi klarer HYUNDAI 3-hj. eltruck endnu mere arbejde på en enkelt opladning.  Vekselstrømsmotorer kræver ikke ret meget vedligeholdelse. Det er endnu en faktor der medvirker til at reducere dine driftsomkostninger væsentligt.

For Dansk Materiel Service A/S er det altafgørende, at vi kun sælger produkter, der præcist opfylder vores kunders individuelle behov. Gennem råd og korrekt vejledning tager vi derfor et stort ansvar for, at I køber præcist det materiel, I skal bruge - hverken mere eller mindre. Derfor tillbyder vi alle, eksisterende som nye kunder, en gratis demo af maskinen, så I i ro og mag kan teste om maskinen er lige netop dén, der passer i jeres arbejdsgang.

10/13/15BTR-9

Løftekapacitet: 1000 - 1500 kg

Læs mere >>

15/18/20BT-9U

Løftekapacitet: 1500 - 2000 kg

Læs mere >>