Bestil truckservice
Send mail
Ring op
MENU
DMS - Salg og service af gaffeltrucks, internt transport materiel og rengøringsmaskiner

Her er du: Forside / Eftersyn & service / Truck service

Truck service

der dækker hele Danmark

Under stadig hensyntagen til miljø, økonomi og produktivitet, søger vi – gennem en målrettet servicestyring – altid at holde dit truckmateriel i topform, for derved at minimere ”stoptider” og begrænse truckomkostningerne mest muligt.

Økonomi og administration

Har du en serviceaftale med Dansk Materiel Service – har du samtidig dokumentationen for, at din trucksikkerhed er i orden, både over for sikkerhedsorganisation, offentlige myndigheder, certificering og lignende. Når den enkelte truckenhed er registreret i vores projektbase, har vi styr på historik og ikke mindst truckøkonomien – efter ønske udskriver vi og laver detaljeret økonomiopfølgning over de enkelte truckenheder.

Dansk Materiel Service A/S er det første landsdækkende truckfirma, som kan tilbyde REN SERVICE til en lav timepris - uden skjulte gebyrer og tillæg. Vi tilbyder god gammeldags service på stort set alt rullende materiel.

Bestil truck service:

Udfyld og indsend din forspørgsel på truck service herunder. Vi kontakter dig efterfølgende for at aftale omfang og tidspunkt.

Lovpligtigt hovedeftersyn


Vi forstår, at høj produktivitet og effektivitet kun kan ske, når gaffeltrucks, stableren, rengøringsmaskiner og alt andet materiel på hjul fungerer optimalt. Hver gang en maskine bryder sammen, mistes der penge indtil den repareres. Vi dedikerer os derfor til at minimere jeres tab, når uheldet er ude, ved omgående at sende vores erfarne montører for at se på problemet, og levere den serviceløsning, som bedst, hurtigst og billigst får hjulene til at køre igen.

Mød vores erfarne montører:

Casper Nielsen 
Nordjylland

Rasmus H. Jensen
Nordjylland

Michael Poulsen

Michael 
Poulsen 

Nordjylland

Nicolai Buus
Midtjylland

Kristian Larsen 
Midtjylland

Preben Jacobsen
Fyn/Sydjylland

Allan Nielsen 
Sjælland

Christophe Quéré
Sjælland

Per Bohn
Sjælland


Du kan også leje:

Har du et akut- eller sæsonbestemt behov for gaffeltruck eller intern transportmateriel, kan vi tilbyde truck udlejning og materiel- udlejning.

Med et stort udvalg af maskiner i baghånden har vi med stor sandsynlighed lige netop det, du mangler!

 

Truck udlejning