Bestil truckservice
Send mail
Ring op
MENU
DMS - Salg og service af gaffeltrucks, internt transport materiel og rengøringsmaskiner

Her er du: Forside / Gaffeltrucks / 3-HJ. El Trucks

3-Hjulede El Truck

3-hjuls elektriske gaffeltruck trucks er designet til at manøvrere i små rum og til at flytte paller i containere og lagre, den leverer en omkostningseffektiv løsning til at opfylde kravene i applikationer, hvor pladsen er trængt.

Den kompakte og lidt billigere 24 volt, baghjulstræk 1,0-1,5 t. elektrisk gaffeltruck giver ydeevne, manøvredygtighed og pålidelighed. Den er ideel til applikationer med let til mellemlang kørselsbehov. Med en lavere anskaffelsespris og lave driftsomkostninger er denne gaffeltruck ideel til at  leverer kraftfulde resultater i små lager- eller produktionsarealer, eller ved aflæsning af containere og lastbiler.

Vores  48 volt, forhjulstrækkende 1,6-2,0 t. elektrisk gaffeltruck giver en stærk ydeevne. Det er samtidig den mest populærer 3-hj. eltruck. Den giver ligeledes står manøvredygtighed og pålidelighed. Den er ideel til applikationer til lange distance kombineret med ude- og indekørsel. Den leverer kraftfulde resultater i små rum, eller ved aflæsning af containere og lastbiler.

Skulle uheldet være ude, og din nye, som gamle 3-hj. eltruck volde problemer, kan vi tilbyder et landsdækkende servicenet med afdelinger i Hobro, Frederikshavn og Tune. Ni erfarne montører og -biler spredt ud over hele landet.

Det betyder, at der altid er kompetent hjælp i nærheden, hvis en 3-hj. eltruck gør knuder. Som en selvfølgelig rummer hver servicebil desuden et komplet lager af de meste anvendte reservedele til din 3-hj. eltruck.

Vi forstår, at høj produktivitet og effektivitet kun kan ske, når gaffeltrucks, stableren, rengøringsmaskiner og alt andet materiel på hjul fungerer optimalt. Hver gang en maskine bryder sammen, mistes der penge indtil den repareres. Vi dedikerer os derfor til at minimere jeres tab, når uheldet er ude, ved omgående at sende vores erfarne montører for at se på problemet, og levere den serviceløsning, som bedst, hurtigst og billigst får hjulene til at køre igen.