Bestil truckservice
Send mail
Ring op
MENU
DMS - Salg og service af gaffeltrucks, internt transport materiel og rengøringsmaskiner

Her er du: Forside / Om os / Nyheder / Dansk Materiel Service A/S har 1. december 10 års jubilæum

Pressemeddelelse
Dansk Materiel Service A/S har d. 1. december 10 års jubilæum

Oprettet dato: 26. november 2019


I 2009, nærmere bestemt 1. december, startede en gruppe kollegaer gaffeltruckfirmaet Dansk Materiel Service A/S – DMS A/S – Nu kan vi se tilbage på en fantastisk udvikling, hvor samfundskriser er vel overstået og medarbejderstaben, opgaver og ordrebogen er vokset støt gennem tiden.

Idéen med Dansk Materiel Service A/S, var, og er, at skabe den perfekte servicepartner til små og mellemstore virksomheder i Danmark – deraf navnet Dansk Materiel Service A/S. Vores koncept med direkte kontakt mellem kunden, og vores truckmontør – er at sætte kunden i fokus, uanset om der er problemer med en gaffeltruck, en rengøringsmaskine eller andet materiel, så vil Dansk Materiel Service A/S være garant for at holde kundens materiel kørende, alt sammen til fair og gennemskuelige priser. Dette koncept har vist sig, at have sin berigtigelse, og er stadig fundamentet for Dansk Materiel Service A/S.
 
Dansk Materiel Service A/S startede i Nørager – en central placering mellem Aalborg og Århus som var et vigtigt udgangspunkt, og få måneder senere overtog DMS A/S forhandlingen af HYUNDAI’s komplette program at gaffeltrucks og internt transportmateriel. Det har vist sig at være et unikt samarbejde. Fra at være et helt ukendt brand, er HYUNDAI i dag et anerkendt og værdsat mærke, bygget og produceret til de Danske virksomheders høje krav til ergonomi og holdbarhed. Med forhandlingen af HYUNDAI blev porteføljen af internt kørende materiel komplet, idet Dansk Materiel Service A/S allerede havde forhandlingen af FIMAP rengøringsmaskiner.  
 
I starten af 2014 overtog Dansk Materiel Service A/S firmaet Alterna Truck i Hammel, 6 måneder senere åbnede vi afdeling i Frederikshavn, flyttede fra Nørager til bedre lokaler i Hobro - og kronen på værket i 2014, var da Dansk Materiel Service A/S, modtog Børsens Gazelle pris – et bevis på fordobling af omsætningen 4 år i træk, uden underskud!
 
At modtage Børsens’ Gazelle pris, var en stor anerkendelse for det arbejde, der er lagt i Dansk Materiel Service A/S af alle ansatte. Trods finanskrisen, som havde været hård de første leveår, specielt for gaffeltruckbranchen, blev Dansk Materiel Service A/S en succes skabt af hårdt arbejde, og organisk vækst.
 
Her i 10 året for Dansk Materiel Service’s fødsel, kan vi se tilbage på de første 10 år, som ironisk nok for et gaffeltruckfirma, har budt på ”op og ned ture”. Finanskrisen lærte os, ”at det man ikke dør af, bliver man stærk af”. Uden vores dygtige engagerede og loyale medarbejdere, og vores loyale kunder som vi betjener i et gensidigt tillids samarbejde, er vi ingenting – ”alene kan man lidt, sammen kan man alt” og det har været succes opskriften for DMS A/S de første 10 år.
 
I dag er vi 16 ansatte i DMS A/S, og landsdækkende, med hovedafdeling i Hobro, samt afdelinger i Frederikshavn, og i Tune/Roskilde på Sjælland.
 
10 års jubilæet vil blive markeret internt blandt alle ansatte i forbindelse med vores årlige firmatur.