Bestil truckservice
Send mail
Ring op
MENU
DMS - Salg og service af gaffeltrucks, internt transport materiel og rengøringsmaskiner

Her er du: Forside / Om os / Nyheder / Brug for en ny HYUNDAI truck?

Brug for en ny HYUNDAI truck?

- Så lad os hjælpe dig!

Oprettet dato: 14. oktober 2022


Hos DMS - Dansk Materiel Service A/S hjælper vi dig gerne med at finde netop den truck, der passer præcis til dit behov.

Dansk Materiel Service A/S er eneimportør og forhandler af HYUNDAI gaffeltruck og Warehouse lagerudstyr i Danmark. I mere end 20 år har HYUNDAI Heavy Industries været verdens mest progressive truck producent, og de har lanceret hele 7 nye generationer af gas- diesel og el-trucks. Måler man kvalitet og value-for-money, så er HYUNDAI’s truck program unikt på markedet - her møder du et kvalitetsprodukt, som fusionerer operatørpræference, hurtig præcision og varig præstation.

Du kan se vores HYUNDAI trucks her på hjemmesiden, ligesom du altid er velkommen til at ringe til os, når du har brug for hjælp til at finde den rigtige løsning.

Hos Dansk Materiel Service A/S får du ovenikøbet også markedets stærkeste servicekoncept, som sikrer, at vi holder din truck kørende, så du kan fokusere på din kerneforretning. På eftersyn og service området tilbyder vi en bred vifte af muligheder - f.eks. kan du indgå en skræddersyet aftale om service og vedligehold af din virksomheds maskiner, eller du kan bestille service efter behov.

Vi leverer både service, vedligeholdelse og lovpligtigt hovedeftersyn på gaffeltrucks - og giver dig et landsdækkende servicenet med afdelinger i Hobro, Frederikshavn og Tune. ​​Dertil sikrer vi så vidt som muligt, at du altid betjenes af de samme montører, og vi sørger for, at dualtid betjenes direkte af fagfolk. Se mere om vores stærke eftersyn og service koncept.

 

Kontakt os