Bestil truckservice
Send mail
Ring op
MENU
DMS - Salg og service af gaffeltrucks, internt transport materiel og rengøringsmaskiner

Her er du: Forside / Om os / Nyheder / Ny Combilift Straddler til Scandi Byg

Ny Combilift Straddler til Scandi Byg
kundetilpasset løsning

Oprettet dato: 17. december 2019


Dansk Materiel Service har netop leveret en ny Combilift Straddler til Scandi Byg i Løgstør.

Den nye Combilift Straddler er kundetilpasset til netop Scandi Byg’s behov for hurtig og effektiv håndtering af deres emner til modulbyggeri. Blandt andet har den nye Combilift Straddler en løftekapacitet helt op til 35 tons, hydraulisk sideskift af løfteåg, samt fjernbetjening af de hydrauliske funktioner.

Scandi Byg er ikke helt ukendt med en Combilift Straddler, da dette er nummer 2 Combilift Straddler Scandi Byg bestiller hos Dansk Materiel Service, således at Scandi Byg nu har en Straddler på to af deres fabrikker i Løgstør.

Vidste du for øvrigt:

At Scandi Byg er landets største leverandører af modulbyggeri og besidder over 40 års erfaring inden for produkt- og projektudvikling af industrielt fremstillet byggeri.

Det giver Scandi Byg unikke forudsætninger for at rådgive og udarbejde svanemærkede modulløsninger af højeste kvalitet, som samtidig matcher kundernes ønsker og krav til et byggeprojekt, uanset hvilken form for entreprise det gælder.

Hvad enten det omfatter nybyggeri, tilbygning eller nedrenovering, så råder Scandi Byg over kompetencerne til at stå for alt fra vejledning til produktion og eksekvering.

Vil du vide mere om mulighederne for kundetilpassede løsninger fra Dansk Materiel Service, står vi altid klar med råd og vejledning i forhold til netop din udfordring.

 

Kontakt os

Ny Combilift Straddler til Scandi Byg

Ny Combilift Straddler til Scandi Byg