Bestil truckservice
Send mail
Ring op
MENU
DMS - Salg og service af gaffeltrucks, internt transport materiel og rengøringsmaskiner

Her er du: Forside / HYUNDAI / HYUNDAI gastruck

HYUNDAI Gastruck

En super kørekomfort for truckføreren kombineret med lave driftsomkostninger er kendetegnende for HYUNDAI’s program i gastrucks.

HYUNDAI Heavy Industries har været verdens mest progressive truckproducent siden år 2000. Således har de lanceret hele 7 generationer af gastruck, diesel truck og eltruck. På det danske marked har Dansk Materiel Service A/S eneimporten af HYUNDAI’s fulde program af gaffeltrucks og lagerteknik.


Gastruck:


15/18/20L-7M gastruck

Løftekapacitet: 1500 - 2000 kg

Læs mere >>

25/30/33L-7A gastruck

Løftekapacitet: 2500 - 3300 kg

Læs mere >>

35/40/45/50L-7A gastruck

Løftekapacitet: 3500 - 5000 kg

Læs mere >>


Med fremragende effekt og ydeevne gør HYUNDAI gastrucks din virksomhed mere professionel. Lave omkostninger i drift og overlegen synlighed kombineret med uovertruffen produktivitet, sikkerhed og ergonomisk design for operatøren gør arbejdet til en ren fornøjelse. Sikkerhed og holdbarhed er prioriterede i udformningen af udstyret - således er der i designet også taget højde for, at gastrucken skal være nem at servicere.

Hos Dansk Materiel Service A/S kan hele vort produktprogram “skræddersys” til dit behov, så du altid får den bedste løsning. Har du et akut eller sæsonbestemt behov for gastrucks eller andet intern transportmateriel, kan vi tilbyde leje. Vi har en betydelig udljejningsflåde med nye og bruge maskiner - og vi leverer i hele Danmark.