Bestil truckservice
Send mail
Ring op
MENU
DMS - Salg og service af gaffeltrucks, internt transport materiel og rengøringsmaskiner

Her er du: Forside / Eftersyn og service / Truck service

Truck service

der dækker hele Danmark

Dansk Materiel Service A/S leverer gaffeltruck service, vedligeholdelse og lovpligtigt hovedeftersyn på blandt andet gaffeltrucks, stablere, rengøringsmaskiner, kort sagt alt internt transport materiel.

Vi tilbyder en bred vifte af muligheder: Du kan f.eks. indgå en skræddersyet aftale om service- og vedligeholdelse af virksomhedens maskiner eller bestille service efter behov.

Vi tilbyder et landsdækkende servicenet med afdelinger i Hobro, Frederikshavn og Tune. Ni erfarne montører og -biler spredt ud over hele landet.

Det betyder, at der altid er kompetent hjælp i nærheden, hvis en maskine gør knuder. Som en selvfølge rummer hver servicebil desuden et komplet lager af de meste anvendte reservedele.

Dansk Materiel Service arbejder ud fra det princip, at den bedste kundeservice leveres, når personlige forhold opstår mellem kunder og leverandører.

Derfor sikrer vi så vidt som muligt, at I altid betjenes af de samme montører, og vi sørger for, at I altid betjenes direkte af fagfolk.

Bestil truck service:

Udfyld og indsend din forspørgsel på truck service herunder. Vi kontakter dig efterfølgende for at aftale omfang og tidspunkt.

Lovpligtigt hovedeftersyn


Vi forstår, at høj produktivitet og effektivitet kun kan ske, når gaffeltrucks, stableren, rengøringsmaskiner og alt andet materiel på hjul fungerer optimalt. Hver gang en maskine bryder sammen, mistes der penge indtil den repareres. Vi dedikerer os derfor til at minimere jeres tab, når uheldet er ude, ved omgående at sende vores erfarne montører for at se på problemet, og levere den serviceløsning, som bedst, hurtigst og billigst får hjulene til at køre igen.

Mød vores erfarne montører:

Casper Nielsen 
Nordjylland

Rasmus H. Jensen
Nordjylland

Michael Poulsen

Michael 
Poulsen 

Nordjylland

Jørgen Tinggaard
Midtjylland

Robert Bertelsen 
Midtjylland

Kristian Larsen 
Midtjylland

Preben Jacobsen
Fyn/Sydjylland

Christophe Quéré
Sjælland

Per Bohn
Sjælland


Du kan også leje:

Har du et akut- eller sæsonbestemt behov for gaffeltruck eller intern transportmateriel, kan vi tilbyde truck udlejning og materiel- udlejning.

Med et stort udvalg af maskiner i baghånden har vi med stor sandsynlighed lige netop det, du mangler!

 

Truck udlejning

Accepter cookies

Dette website bruger cookies bl.a. til at udarbejde statistik over anvendelsen af sitet.