Bestil truckservice
Send mail
Ring op
MENU
DMS - Salg og service af gaffeltrucks, internt transport materiel og rengøringsmaskiner

Her er du: Forside / Smalgangstruck

 Smalgangstruck

- få flere funktioner i én truck


Se hvor nemt smalgangstrucken manøvrerer:

 

Vil du prøve
før du beslutter?

For Dansk Materiel Service A/S er det altafgørende, at vi kun sælger produkter, der præcist opfylder vores kunders individuelle behov. Gennem råd og korrekt vejledning tager vi derfor et stort ansvar for, at I køber præcist det materiel, I skal bruge - hverken mere eller mindre. Derfor tillbyder vi alle, eksisterende som nye kunder, en gratis demo af maskinen, så I i ro og mag kan teste om maskinen er lige netop dén, der passer i jeres arbejdsgang.

 

Book en gratis demo

Med en knækstyret smalgangstruck kan du køre på selv meget smalle gangarealer - helt ned til 1,6 meters bredde. Det giver jer endnu bedre muligheder i forhold til både at maksimere lagerpladsen og yderligere effektivisere jeres oplagring.

Smalgangstrucken kan  løfte sin last op til 15 meters højde, og er derfor ideel til at køre i højlager. Truckens gummihjul betyder desuden, at du kan køre direkte fra lageret ud til lastbilen (eller den anden vej) med varer.

Hos DMS - Dansk Materiel Service A/S tilbyder vi Aisle Master smalgangstrucks fra Combilift - vælg mellem enten el eller gas, alt efter jeres behov.


Combilift Aisle Master El

Med Combilift Aisle Master El oplever du forbedrede ydelsesniveauer, som giver dig både flere palle bevægelser og bedre acceleration. Da smalgangstrucken har færre bærbare dele, resulterer det desuden i lav vedligeholdelse og reduceret nedetid.

Løftekapacitet:

1500 - 2000 kg

Løftehøjde:

4300 mm - 15000 mm

Hastighed:

16 km/t

Batterikapacitet:

620 Ah til 930 Ah

Combilift Aisle Master Gas

Combilift Aisle Master Gas kommer med reducerede emissionsniveauer, hvorfor denne gasdrevne smalgangstruck er ideel til såvel indendørs som udendørs drift. Her får du en maskine, der kan anvendes i næsten alle brancher - selv de mest emissionsfølsomme. Gastrucken er desuden operationel døgnet rundt uden strømtab.

Løftekapacitet:

2000 kg

Løftehøjde:

4300 mm - 12400 mm

Hastighed:

11 km/t

Motor:

3.0l GM Water Cooled


Send forespørgsel
Aktuelt fra Dansk Materiel Service A/S:


 

Vil du vide mere
om smalgangstrucks?

Hos DMS - Dansk Materiel Service A/S er vi altid klar med kvalificeret rådgivning - også når det gælder smalgangstrucks. Vil du vide mere om netop denne maskintype, så kontakt os allerede i dag på enten telefon eller e-mail. Vi er klar til at hjælpe dig!

Kontakt os