Bestil truckservice
Send mail
Ring op
MENU
DMS - Salg og service af gaffeltrucks, internt transport materiel og rengøringsmaskiner

Her er du: Forside / Om os / Nyheder / Vinterkampagne 2022-23

Kampagne Vinter 2022-23

Oprettet dato: 28. november 2022


I sne og slud kører trucken ud! I hvert fald hvis du køber den hos DMS - Dansk Materiel Service A/S. Vi er klar med vinterens kampagne, der har fokus på HYUNDAI eltrucks og elpallevogne.

I vores vinterkampagne flyer finder du gode priser på HYUNDAI 3-hjulede eltrucks og elpallevogne med ståplade med priser fra hhv. Kr. 148.000,- og Kr. 54.000,-

Er du ikke på udkig efter ny investering i maskinparken lige nu, men vil hellere se maskinen og tiden an, kan vi desuden tilbyde et stort udvalg af finansielle løsninger til særdeles attraktive priser. Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre nærmere, ligesom vi også gerne hjælper med at afdække og klarlægge behovene i netop din virksomhed.

Vil du prøve, før du beslutter, kan vi også hjælpe med en demo af maskinerne, så du har mulighed for at afprøve, om maskinen er det helt rigtige match til at imødekomme jeres udfordringer.

Vi holder dig kørende!

 

Kontakt os

Hent vores vinter kampagne flyer og læs mere - og kontakt os gerne ved spørgsmål eller behov for yderligere information.

 

Download flyer