Bestil truckservice
Send mail
Ring op
MENU
DMS - Salg og service af gaffeltrucks, internt transport materiel og rengøringsmaskiner

Her er du: Forside / Gaffeltrucks / Dieseltruck

Dieseltruck

Diesel gaffeltrucks er bygget til hårdt arbejde og kun til udendørsbrug - en rigtig arbejdshest. Har du brug stor trækkraft, kørsel på ujævnt terræn i alt slags vejr og vind er en dieseltruck det rette valg. Nå ja så er dieseltrucken er drevet af et brændstof, der er både let at få fat i og ligetil at bruge.

Vores nye dieseltruck er alle bygget til at efterkomme de strengeste miljøkrav. Mange af vores nye dieseltrucks er udstyret med en Kubota motor, der leverer dieselmotorer med ultra-lave emmisioner.

Vores dieseltruck giver lave omkostninger drift og ubarmhjertige magt i de mest vanskelige indendørs og udendørs applikationer.

Skulle uheldet være ude, og din nye, som gamle dieseltruck volde problemer, kan vi tilbyder et landsdækkende servicenet med afdelinger i Hobro, Frederikshavn og Tune. Ni erfarne montører og -biler spredt ud over hele landet.

Det betyder, at der altid er kompetent hjælp i nærheden, hvis en dieseltruck gør knuder. Som en selvfølgelig rummer hver servicebil desuden et komplet lager af de meste anvendte reservedele til din dieseltruck..

Vi forstår, at høj produktivitet og effektivitet kun kan ske, når gaffeltrucks, stableren, rengøringsmaskiner og alt andet materiel på hjul fungerer optimalt. Hver gang en maskine bryder sammen, mistes der penge indtil den repareres. Vi dedikerer os derfor til at minimere jeres tab, når uheldet er ude, ved omgående at sende vores erfarne montører for at se på problemet, og levere den serviceløsning, som bedst, hurtigst og billigst får hjulene til at køre igen.