Bestil truckservice
Send mail
Ring op
MENU
DMS - Salg og service af gaffeltrucks, internt transport materiel og rengøringsmaskiner

Her er du: Forside / Om os / Nyheder / Ny HYUNDAI elstabler til Navadan

Ny HYUNDAI 12ES 1200 kg

til Navadan i Karlslunde

Oprettet dato: 22. august 2018


Endnu en fabriksny Hyundai ES 1200kg elstabler er kommet ud og gøre gavn hos en af vore kunder på Sjælland - denne gang hos Navadan i Karlslunde.

NAVADAN er leverandør af marine rengøringsmidler, applikationsudstyr og rengøringsovervågning / supercargo-tjenester.

Alle NAVADAN’s kemikalier kan leveres i havne over hele verden. Virksomheden har fokus til først og fremmest Product Tanker og Dry Bulk segmenter.

I den travle hverdag tager HYUNDAI ES 1200kg elstableren nu over, hvor skubbestableren og pallevogne tidligere måtte give fortabt. Elstableren har AC køremotor, timeur og batteriindikation, krybefunktion, ergonomisk styrehåndtag og ikke mindst proportional kørekontrol, der sikrer en præcis kørekontrol.

HYUNDAI ES 1200kg er en del af HYUNDAIS varierede Warehouse program, der omfatter både elstablere, elpallevogne og reachtruck. Alt maskineri er i den bedste kvalitet og leveres med den seneste teknologi på markedet - og hos Dansk Materiel Service A/S endda til en yderst attraktiv pris.

Hos Dansk Materiel Service A/S tager vi et stort ansvar for, at vores kunder køber netop det materiel, de skal bruge - hverken mere eller mindre. Det sker gennem rådgivning og god vejledning - ligesom vi altid tilbyder en gratis demo af maskinen, så I har mulighed for at teste om om den passer i jeres arbejdsgang.

Er du interesseret i at høre nærmere om HYUNDAI elstablere eller andre produkter? Så ring til Torben, og få et godt tilbud på køb/leje eller leasing!

Torben Madsen
Afdelingsleder
+45 30806058
tm@dms.as

Område: Sjælland

HYUNDAI 12 ES til Novadan