Bestil truckservice
Send mail
Ring op
MENU
DMS - Salg og service af gaffeltrucks, internt transport materiel og rengøringsmaskiner

Her er du: Forside / Om os / Nyheder / Vinterkampagne 2018-19

Kampagne Vinter 2018-19

Oprettet dato: 12. december 2018


DMS - Dansk Materiel Service A/S klar med ny vinter kampagne med gode tilbud på truck service.

I vores vinter kampagne har vi fokus på truck service. Vi dækker hele Danmark og leverer gaffeltruck service, vedligeholdelse og lovpligtigt hovedeftersyn på blandt andet gaffeltrucks, stablere, rengøringsmaskiner, kort sagt alt internt transport materiel. Du kan således indgå en skræddersyet aftale om service- og vedligeholdelse af virksomhedens maskiner eller bestille service efter behov. Tillige tilbyder vi en fast timepris samt gratis lovpligtigt hovedeftersyn i 2019 (gælder i forbindelse med samtidig udførelse af serviceeftersyn).

Husk at vi hos DMS - Dansk Materiel Service A/S også tilbyder abonnements ordning på FIMAP gulvvaskere og fejemaskiner. Italienske FIMAP er førende inden for af design og produktion af professionelle rengøringsmaskiner. Vores abonnementsordning har en lav bindingsperiode på kun 24 måneder, og inkluderer både service og kemi samt professionel og grundig oplæring i brug af maskinen. 

Hent vores vinter kampagne flyer og læs mere - og kontakt os gerne ved spørgsmål eller behov for yderligere information.