Bestil truckservice
Send mail
Ring op
MENU
DMS - Salg og service af gaffeltrucks, internt transport materiel og rengøringsmaskiner

Her er du: Forside / Løftevogne

Løftevogne

Palleløfte, palleløfte med vægt, sakseløftere og skubbestablere

Dansk Materiel Service A/S forhandler et bred program af løftevogne – herunder palleløfte, palleløfte med vægt, sakseløftere og skubbestablere, som alle har det til fælles de skal håndteres med manuel skub, men kan i de fleste tilfælde leveres i enten manuel løft eller elektrisk løft.

Desuden har vores program af løftevogne det til fælles at de er bygget i den bedste kvalitet til den professionelle bruger. Vi leverer et program af løftevogne med særlig vægt på den bedste kvalitet i pumpehus, lejer og aksler - vores løftevogne er bare billigst i længden!

Vores program af løftevogne fås i et utal af variationer f.eks. forskellige gaffellængder, hjulmontering og løftehøjder, tilpasset hvilke opgave løftevognen skal håndterer.

Markedet indenfor løftevogne er stort, -skal det være en palleløfter, palleløfter med vægt, sakseløfter eller skubbestabler? Muligheder og variationerne er mange, og det er derfor en rigtig god idé at rådføre sig med en erfaren fagmand, der kan hjælpe med at finde den helt rette model til jeres virksomheds behov.

Vi har altid et stort lager af løftevogne på lager, og kan derfor oftest tilbyde levering fra dag til dag.

Kontakt os meget gerne, og vi vil hjælpe dig med at ta’ den rigtige beslutning.

Lovpligtigt hovedeftersyn