Bestil truckservice
Send mail
Ring op
MENU
DMS - Salg og service af gaffeltrucks, internt transport materiel og rengøringsmaskiner

Her er du: Forside / Løftevogne / Gaffelstablere

Gaffelstablere

Vores program af nyt og brugt gaffelstablere tilbyder dig den rigtige løsning til enhver type indsats. Uanset om det drejer sig om korte eller lange strækninger, eller om den betjenes af gående fører eller om den giver mulighed for at føreren skal ”køre med” over en længere strækning. Du finder helt sikkert en af vores elektriske gaffelstablere, som passer til dine krav.

Med gaffelstabler fra Dansk Materiel Service A/S, kan vi tilbyde kan vi tilbyde dig den løsning, der passer bedst til dine behov. Når du skal finde ud af, hvilken gaffelstabler, der er den rigtige til dig, skal du blandt andet se på, hvor lang din transportstrækning er: er den kort? Så skal du nok vælge en af vores elektriske gaffelstablere for gående fører. Til mellemlange strækninger finder ud et godt udvalg af elektrisk hydrauliske gaffelstablere, der giver mulighed for at kombinere indsats med gående og medkørende fører. Og hvis din virksomhed har længere strækninger, der skal overvindes, så er en af vores elektriske gaffelstablere for medkørende fører det perfekte valg.

For Dansk Materiel Service A/S er det altafgørende, at vi kun sælger produkter, der præcist opfylder vores kunders individuelle behov. Gennem råd og korrekt vejledning tager vi derfor et stort ansvar for, at I køber præcist det materiel, I skal bruge - hverken mere eller mindre. Derfor tillbyder vi alle, eksisterende som nye kunder, en gratis demo af maskinen, så I i ro og mag kan teste om maskinen er lige netop dén, der passer i jeres arbejdsgang.