Bestil truckservice
Send mail
Ring op
MENU
DMS - Salg og service af gaffeltrucks, internt transport materiel og rengøringsmaskiner

Her er du: Forside / HYUNDAI / HYUNDAI warehouse / HYUNDAI El Stablere

HYUNDAI El stablere

Med HYUNDAI elektriske el stablere til enhver transportstrækning og løftehøjde kan vi tilbyde dig den løsning, der passer bedst til dine behov. Når du skal finde ud af, hvilken stabler, der er den rigtige til dig, skal du blandt andet se på, hvor lang din transportstrækning er: er den kort? Så skal du nok vælge en af vores elektriske stablere for gående fører. Til mellemlange strækninger finder ud et godt udvalg af elektrisk hydrauliske stablere, der giver mulighed for at kombinere indsats med gående og medkørende fører. Og hvis din virksomhed har længere strækninger, der skal overvindes, så er en af vores elektriske stablere for medkørende fører det perfekte valg.

Vores program af HYUNDAI el stablere tilbyder dig den rigtige løsning til enhver type indsats. Uanset om det drejer sig om korte eller lange strækninger, eller om den betjenes af gående fører eller om den giver mulighed for at føreren skal ”køre med” over en længere strækning. Du finder helt sikkert en af vores elektriske HYUNDAI el stablere, som passer til dine krav.

Når du skal finde ud af, hvilken stabler, der er den rigtige til dig, skal du blandt andet se på, hvor lang din transportstrækning er: er den kort? Så skal du nok vælge en af vores elektriske stablere for gående fører. Til mellemlange strækninger finder ud et godt udvalg af elektrisk hydrauliske stablere, der giver mulighed for at kombinere indsats med gående og medkørende fører. Og hvis din virksomhed har længere strækninger, der skal overvindes, så er en af vores elektriske stablere for medkørende fører (stå-plade) det perfekte valg.

Alle HYUNDAI el stabler er udstyret med ergonomisk styrehåndtag med alle funktioner samlet (frem/bak + løft/sænk). Alle HYUNDAI el elstabler er udført i robuste materieler klar til hårdt arbejde.

For Dansk Materiel Service A/S er det altafgørende, at vi kun sælger produkter, der præcist opfylder vores kunders individuelle behov. Gennem råd og korrekt vejledning tager vi derfor et stort ansvar for, at I køber præcist det materiel, I skal bruge - hverken mere eller mindre. Derfor tillbyder vi alle, eksisterende som nye kunder, en gratis demo af maskinen, så I i ro og mag kan teste om maskinen er lige netop dén, der passer i jeres arbejdsgang.