Bestil truckservice
Send mail
Ring op
MENU
DMS - Salg og service af gaffeltrucks, internt transport materiel og rengøringsmaskiner

Her er du: Forside / HYUNDAI / HYUNDAI warehouse / HYUNDAI El Pallevogne

HYUNDAI El Pallevogne

Vores program af HYUNDAI El pallevogne tilbyder dig den rigtige løsning til enhver type indsats. Uanset om det drejer sig om korte eller lange strækninger, eller om den betjenes af gående fører eller om den giver mulighed for at føreren skal ”køre med” over en længere strækning. Du finder helt sikkert en af vores elektriske HYUNDAI El pallevogne, som passer til dine krav.

Når det drejer sig om enkel og hurtig af- og pålæsning af lastbiler er de styrestangsstyrede elektriske el pallevogne for eksempel meget velegnede. Og når der er tale om transport af tung last over længere strækninger, er en stærk palleløfter med mulighed for, at føreren kan køre med (stå-plade), særdeles praktisk.

Alle HYUNDAI el pallevogne er udstyret med ergonomisk styrehåndtag med alle funktioner samlet (frem/bak + løft/sænk). Alle HYUNDAI el pallevogne er udført i robuste materieler klar til hårdt arbejde.

For Dansk Materiel Service A/S er det altafgørende, at vi kun sælger produkter, der præcist opfylder vores kunders individuelle behov. Gennem råd og korrekt vejledning tager vi derfor et stort ansvar for, at I køber præcist det materiel, I skal bruge - hverken mere eller mindre. Derfor tillbyder vi alle, eksisterende som nye kunder, en gratis demo af maskinen, så I i ro og mag kan teste om maskinen er lige netop dén, der passer i jeres arbejdsgang.