Bestil truckservice
Send mail
Ring op
MENU
DMS - Salg og service af gaffeltrucks, internt transport materiel og rengøringsmaskiner

Her er du: Forside / Om os / Nyheder / Forår-sommer kampagne 2024

Kampagne Forår-sommer 2024

Oprettet dato: 13. marts 2024


Bliv klar til foråret og sommeren hos DMS - Dansk Materiel Service A/S. Vi er klar med vores forår-sommer kampagne, der har fokus på HYUNDAI eltrucks og elpallevogne.

I vores forår-sommer kampagne flyer finder du gode priser på HYUNDAI 3-hjulede eltrucks og elpallevogne med ståplade med priser fra hhv. Kr. 148.000,- og Kr. 54.000,-

Hos os i Dansk Materiel Service A/S møder du ekspertviden og mange års erfaring inden for truck- og warehouse området. Her køber du ikke bare en maskine - men får grundig råd og vejledning, så du kan træffe den rigtige beslutning. Supplerer du din nye eller brugte maskine med vores truckservice program, er din nye maskine driftsikker i mange år. Vi er eneimportør af HYUNDAI gaffeltrucks og warehouse lagerudstyr i Danmark, og har altid et stort udvalg af lager maskiner - også brugte. Så er du ikke lige på udkig efter at investere i en ny maskine, har vi måske et godt tilbud på en brugt maskine på lager. 

Husk, vi tilbyder endvidere et stort udvalg af finansielle løsninger til særdeles attraktive priser.

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre nærmere, ligesom vi også gerne hjælper med at afdække og klarlægge behovene i netop din virksomhed.

Vi holder dig kørende!

 

Kontakt os

Hent vores forår-sommer kampagne flyer og læs mere - og kontakt os gerne ved spørgsmål eller behov for yderligere information.

 

Download flyer