Bestil truckservice
Send mail
Ring op
MENU
DMS - Salg og service af gaffeltrucks, internt transport materiel og rengøringsmaskiner

Her er du: Forside / Gaffeltrucks

Gaffeltrucks

Hos Dansk Materiel Service har vi specialiseret os i service, udlejning og salg af gaffeltrucks. Vi er eneimportør af Hyundai i Danmark, som producerer gaffeltrucks i allerhøjeste kvalitet til priser, hvor alle kan være med. Som du vil opleve her på siden eller i vores produktkatalog, så har vi et stort udvalg af trucks i mange størrelser og varianter. Kontakt os, så kan vi hjælpe dig med at finde den rette til jeres behov. Vi har et imødekommende og kvalificeret hold, og vi nyder at dele ud af vores gode råd og vejledning!


Hyundai gaffeltrucks til tunge og lette opgaver

Vi forhandler gaffeltrucks til de helt tunge løfteopgaver, hvor der kræves løfteevne ud over det sædvanlige. Vi kan garantere dig en stabil og kraftfuld maskine, hvor sikkerhed og ergonomi er i højsædet. Samtidig leverer vi også mindre udstyr fra Hyundai’s Warehouse-serie, som er specielt godt egnet til hurtigt, smidigt og præcist arbejde på lageret. Fælles for alle Hyundai’s gaffeltrucks er, at de er driftssikre, robuste og prisvenlige.

Alt efter hvilken opgave, du skal have løst, så står vi klar til at hjælpe dig med det. Om du mangler en gastruck, eltruck eller dieseltruck, så er vi behjælpelige med både udlejning, service og køb. De forskellige typer trucks har forskellige fordele - det handler om at vælge den rette truck til opgaven. Du er meget velkommen til at kontakte os, så finder vi den helt rigtige løsning til dig eller din virksomhed.

Hvorfor købe gaffeltruck af os?

Du skal handle med os hos Dansk Materiel Service, fordi vi leverer den bedste service med kvalitet i særklasse. Vi går op i, at du er glad for den løsning, vi når frem til i fællesskab. Når vores kunder og samarbejdspartnere er glade, så er vi glade. Så ring på +45 70 22 37 00 eller skriv til os på info@dms.as eller via vores kontaktformular. Så tager vi en snak om, hvilken type gaffeltruck, du skal bruge.

Vi har afdelinger i Hobro, Frederikshavn og Tune, så vi kan hjælpe dig lige meget, hvor i landet du befinder dig.

Service og vedligeholdelse af gaffeltrucks

Vi leverer med glæde service og vedligeholdelse på din gaffeltruck eller dine gaffeltrucks. Vi kan lave en fordelagtig og skræddersyet aftale til dig alt efter ønsker og behov. Vores medarbejdere er erfarne og kompetente og sørger for, at dine gaffeltrucks yder efter bedste evne i mange år. Vi er fagfolk, som i mange år har beskæftiget os med gaffeltruckservice- og vedligehold. Derfor kan du trygt ligge dine trucks i vores hænder, så er du godt kørende!

Vi tilbyder desuden brugte gaffeltrucks. Det er fuldt funktionelle gaffeltrucks, og vi kan 100% stå inde for alle maskiner solgt og udlejet her på siden. Vi sætter løbende brugte gaffeltrucks til salg. Du kan følge med på siden: ”Brugtmarked”, hvis du er interesseret i en brugt maskine. Vi har både eltrucks, gastrucks og dieseltrucks, så der er masser af interessante muligheder på siden.